Kulp Kaymakamımız ve Belediye Başkan vekilimiz Mustafa GÖZLET, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı işbirliğiyle düzenlenen yıl sonu sergi organizasyonuna katıldı. Kaymakamımız GÖZLET’e Daire Amirleri eşlik etti.
Kulp Kadın İstihdam ve Yaşam Merkezinde düzenlenen yıl sonu sergi organizasyonu na katılan Kulp Kaymakamımız ve Belediye Başkan vekilimiz Mustafa GÖZLET “1 Ekim 2021 ile 7 Haziran 2022 tarihleri arasında Genel, Kültürel, Mesleki ve Teknik alanda 210 kurs açılarak, 3200 kursiyer yararlanmıştır. Bu kursların öğretici, yer temini, ürün alımı gibi bütün giderleri tarafımızdan karşılanıp üretilen ürünlerin tümü kursiyerlerin kendisine verilmektedir. Hem sosyalleşmeye , hem öğrenmeye hem de ekonomik katkı sağlamaya olanak tanıyan bu desteklemeye davam edeceğiz. El emeği göz nuru olan bu ürünleri üreten bütün kursiyerlerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Daha sonra Kulp Kaymakamımız ve Belediye Başkan vekilimiz Mustafa GÖZLET ile beraberindekiler , Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan Resim ve Naht kursları sergisine katıldı. Kulp Kaymakamımız ve Belediye Başkan vekilimiz Mustafa GÖZLET ile beraberindekiler Mehmet Akif Ersoy Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen serginin kurdelelerini keserek açılışını gerçekleştirdi. Kursiyerler tarafından sergilenen Resim ve Naht tablolarını inceleyen katılımcılar kursiyerleri tebrik edip başarılar diledi.