Kulp Kaymakamımız ve Belediye Başkan vekilimiz Mustafa GÖZLET Merkez Eski mahallesini ziyaret ederek mahalle muhtarı ile mahalle sakinlerince dile getirilen öneri ve talepleri yerinde inceledi.
Merkez Eski mahallesini ziyaret ederek Mahalle sakinlerinin öneri ve taleplerini dinleyen Kulp Kaymakamımız ve Belediye Başkan vekilimiz Mustafa GÖZLET “İlçemizin eski yerleşim yeri olan Merkez Eski mahallemizde mahalle sakinlerimizce dile getirilen öneri ve taleplerini yerinde inceledik. Bu öneri ve taleplerin çözüme kavuşması için zaman kaybetmeksizin çalışmalarımıza başlayacağız. Vatandaşlarımızın öneri ve taleplerini dinlemek için kapılarımızı vatandaşlarımıza her an için açık tutuyoruz. Whatsapp irtibat hattımız 7/24 vatandaşlarımızın öneri ve taleplerini anında ulaştıracak şekilde hizmete açık. Bizler vatandaşlarımızla sohbet etmek, öneri ve taleplerini dinlemek için sokak sokak, ev ev kendilerini ziyaret etmeye devam edeceğiz.Hizmetin en güzeline layık olan değerli hemşehrilerimiz için gece gündüz demeden görevimizin başındayız” dedi.
Kulp Kaymakamımız ve Belediye Başkan vekilimiz Mustafa GÖZLET’in ziyaretinden dolayı memnun kaldıklarını dile getiren mahalle sakinleri çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür ettiklerini ifade etti.